Trodde du at du kunne fotballreglene?

Det nye fotballspillet Behold the Kickmen mener noe annet.

Behold the Kickmen startet som en spøk på Twitter, der spillutvikleren Dan Marshall hisset på seg fotballfrelste Twitter-brukere ved å med vilje misforstå det meste som var å misforstå om fotball. På tross av alle tilbakemeldingene han fikk tilsendt av både sinte og velmenende fotballfans, har den endelige versjonen av spillet nå blitt lansert uten en eneste korrigering.

Realistisk historiemodus.
Realistisk historiemodus.

Sparking, løping og så videre

Spillet foregår på ovale baner, der to lag (den biten er riktig) med United i navnet møtes til dyst. Her må de gjøre mål på motstanderne, og hvor mye de scorer avhenger blant annet av hvor langt unna målet de var da de sparket ballen. De må også unngå «offside», som er noe som skjer om de står på feil side av banen.

Ellers loves vi mye sparking, passing og skyting, akkurat som i ekte fotball. Men i motsetning til fotballspill flest, har ikke Behold the Kickmen flerspiller, så ikke kjøp det om du er på jakt etter et nytt flerspillerspill. Til gjengjeld har det en kampanjemodus full av melodrama, og muligheten til å endre presentasjonen slik at det ser ut som du spiller en dystopisk fremtids-blodsport i stedet.

Prisen er 30 kroner (27 med lanseringsrabatt), og så langt har det kun fått positive tilbakemeldinger på Steam. Traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.