– Bremser er for tapere

Husker du Super Sprint og Indy Heat? Her er et nytt spill i samme sjanger.

Jeg hadde egentlig tenkt å la det bli med to «her er et nytt indie-spill i samme gate som klassiker fra åttitallet»-artikler i dag (Super Hydorah og Fight N’ Rage, i tilfelle du ikke har vært på forsiden), men så dukket BAFL – Brakes Are For Losers opp, og jeg måtte nesten dekke det også.

Denne banen syntes jeg å ha sett før.
Denne banen syntes jeg å ha sett før.

Racing med flyperspektiv

Denne gangen er det altså snakk om et racingspill i samme gate som Super Sprint, Indy Heat, Ironman Offroad og Badlands. Og det gamle PD-spillet Automobiles, hvis vi skal ta helt av med retroreferansene. Det dropper den retroaktige pikselgrafikken dagens to andre «nyversjoner» skilter med, men det ser jommen ganske småpent ut, likevel.

Noe av det gøyeste med klassikerne spillet hermer etter er å spille sammen med andre, og det kan vi selvsagt i Brakes Are For Losers også. Totalt åtte spillere kan kjempe mot hverandre på samme maskin, om du har kontrollere og plass nok. Vi får selvsagt også mulighet til å spille mot datastyrte motspillere, i en mesterskapsmodus. Av spillets mer unike funksjoner nevnes dynamiske hendelser underveis i løpene.

Jeg vet ikke helt når BAFL skal slippes, men det er nok ikke så voldsomt lenge til. Det ser ut som man kan bli med i betatestingen via det offisielle nettstedet. Her har du traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.