Nye utgivelser for retrokonsoller

Piko Interactive har annonsert flere nylanseringer for Mega Drive, SNES, NES og Gameboy Color. Pluss: De har gitt ut Alien Rampage på Steam.

Retroutgiveren Piko Interactive har annonsert en bråte spill som de vil gi ut på spillkassetter for konsoll i løpet av månedene som kommer. Totalt har de tre spill for Mega Drive, to spill for SNES og ett spill hver for NES og Gameboy Color.

Bilder fra Brave Battle Saga.
Bilder fra Brave Battle Saga.

Mye snadder

På Mega Drive vil de gi ut en offisiell Sega-versjon av det kjente (men ikke nødvendigvis så voldsomt gode) førstepersons skytespillet Super 3D Noah’s Ark (der de passende nok har byttet ut «Super» med «Mega» i tittelen), samt en overføring av arkadespillet Custodian og en engelskspråklig versjon av det turbaserte rollespillet Brave Battle Saga. Alle disse er regionfrie.

NES-eiere kan glede seg til en regionfri versjon av Noah’s Ark, som altså ikke er skytespillet nevnt over, men et plattformspill i samme serie.

For SNES byr de på hjernetrimmeren The Humans, som opprinnelig kun kom ut i PAL-markedet, samt plattformspillet Pinkie! Sistnevnte kom ut på Amiga, men SNES-versjonen ble opprinnelig kansellert. Det virker som disse spillene kommer i både NTSC og PAL-versjoner. The Humans ble forøvrig lansert på GOG i sommer.

Det siste spillet som får fysisk utgave er nok et tidligere uutgitt spill, nemlig et førstepersons skytespill ved navn Tyrannosaurus Tex for Gameboy Color. Dette spillet ble utviklet av Slitherine (som i dag kun fokuserer på strategispill), og skulle opprinnelig bli gitt ut av Eidos. Spillet er regionfritt.

I tillegg har utgiveren gitt ut actionspillet Alien Rampage på Steam. Dette kom på GOG for en stund siden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.