Mutant League Football har fått åndelig oppfølger

Det brutale «fotballspillet» har fått mye ros på Steam.

Amerikansk fotball er en merkelig sport jeg ikke skal late som jeg forstår. Eller har noen nevneverdig interesse for å forstå, for den saks skyld. Men jeg er av den oppfatning at all sport blir bedre om spillerne byttes ut med blodtørstige mutanter, noe flere spillskapere på nittitallet åpenbart var enige i. Dermed fikk vi spill som Mutant League Football på Mega Drive og Brutal Sports Football på Amiga.

Hvis du hadde sansen for disse spillene, kan det være du vil ha interesse av Mutant Football League, som nylig har fått full lansering etter en tid i «early access».

Om du er en av Spillhistories to lesere under atten år: Ikke se på dette bildet!
Om du er en av Spillhistories to lesere under atten år: Ikke se på dette bildet!

Orker mot skjeletter

Mutant Football League støtter både nettbasert og lokal flerspiller (lokalt kan opp til fire spillere kjempe mot hverandre), og lar dere ta kontroll over lag som Skeletal Deadheads, Criminal Aliens og Monstrous Orcs for å se hvem som overlever lengst på gressmatta. Man kan også spille en full sesong.

Som seg hør og bør oppfordres man til urent spill, med massevis av skitne triks, og spillerne kan også utstyres med hagler og motorsager. I tillegg har noen smartinger sikret at banene er fulle av «morsomme men dødelige» feller.

Spillet ser ut til å ha fått en ganske positiv mottakelse på Steam, så du får ta en titt. Spillet koster 170 kroner, men utviklerne har faktisk gjort noe så umoderne som å lansere en demo (som du også finner på Steam-siden), så du kan teste det uten å betale et rødt øre. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.