Retrospillmessen får besøk av flere Rare-veteraner

David Doak og Chris Marlow dukker opp, og Marlow vil også fremføre sangen til The Great Mighty Poo fra Conker-spillene.

For noen dager siden annonserte gjengen bak Retrospillmessen at du vil få mulighet til å treffe tre kjente kamphaner fra Mortal Kombat på messen, og i dag har de kommet med noen nye annonseringer av kjente utviklere som vil gjeste arrangementet.

Dette er ikke søppelhaugen i Fraglene, men The Great Mighty Poo.
Dette er ikke søppelhaugen i Fraglene, men The Great Mighty Poo.

Rare-veteraner

Hovedattraksjonen er nok David Doak, som har besøkt messen før, og som åpenbart syntes det var artig nok til at han tar turen igjen. Han er nok mest kjent som hoveddesigneren bak spill som Perfect Dark og Timesplitters, og han hadde også en viktig rolle under utviklingen av Nintendo 64-klassikeren Goldeneye 007.

Doak får med seg to andre utviklere fra Rare denne gangen, nemlig Chris Marlow og Shawn Pile. Marlow var blant annet programmerer på Conker’s Bad Fur Day og Conker: Live & Reloaded. I tillegg spilte han den noe eksentriske figuren The Great Mighty Poo i begge spillene, og vil faktisk synge litt på messen. I disse dager jobber han med Sea of Thieves.

Retrospillmessen får som kjent også besøk av eventyrspill-legendene Ron Gilbert og Al Lowe, verdens eneste Nintendo PlayStation (og eieren)Q fra Star Trek, stemmen til Mario og Neo Geo World Tour. I tillegg får du selvfølgelig mulighet til å prøve tonnevis av retrospill på ulike systemer, og kanskje til og med skaffe deg noen nye. Moroa finner sted den 12. og 13. mai, i Sandefjord.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.