Larry Laffer er tilbake i november

Klar for nye eventyr med Larry? Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry har fått slippdato.

Skepsisen var stor da det tyske tospannet Assemble Entertainment og CrazyBunch annonserte at de jobbet med et nytt spill i Sierras gamle Leisure Suit Larry-serie tidligere i år, spesielt siden ingen av dem hadde tenkt at det kunne være greit å på noe tidspunkt kontakte Larry-spillenes originalskaper, Al Lowe.

Selv om baren fra det første spillet er med, er altså ikke dette noen nyversjon. Det er et helt nytt spill.
Selv om baren fra det første spillet er med, er altså ikke dette noen nyversjon. Det er et helt nytt spill.

Samtidig er det helt klart mange som gleder seg til å få et nytt spill i denne klassiske serien, og det virker som det nye spillet er langt mer trofast mot originalspillene enn for eksempel Magna Cum Laude noensinne var. Nå er det uansett ikke så lenge til vi finner ut hvordan det blir – slippdatoen er nemlig satt til 7. november.

Timber-dating

Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry (som det nye spillet altså heter) blir et todimensjonalt pek-og-klikk-eventyr med håndtegnet grafikk, der Larry blir forelsket i Faith. Hun er assistenten til sjefen i teknologiselskapet Prune. Men for å få kontakt med henne må han visstnok gjennom datingappen Timber, og siden hun er kresen, er han avhengig av en høy Timber-score for å få kontakt.

Dermed må han tydeligvis treffe en hel rekke andre damer før han kan få lov til å treffe drømmekvinnen, siden det er den eneste måten man kan forbedre scoren sin i appen. Så, eh, lykke til med det, Larry. Spillet skal være satt til en ikke-lineær verden med 30 steder å besøke, samt massevis av gåter som må løses og figurer som hindrer eller hjelper deg videre.

Det er fortsatt ikke kommet noen gameplay-videoer fra spillet (som jeg er klar over), så her er den litt kleine teaseren fra tidligere i år:

Via gode, gamle Bluesnews.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.