The Walking Dead reddes av tegneserieskaperen

Skybound Games vil ansette de gamle utviklerne og fullføre den siste sesongen.

Etter at Telltale Games la ned det aller meste av virksomheten sin for noen uker siden, ble det etter hvert klart at de ikke kom til å fullføre den siste sesongen av spillserien The Walking Dead. De to første episodene av sesongen er nå ute, men uten noen reell avslutning på historien om Clementine og de andre overlevende.

The Walking Dead: The Final Season.
The Walking Dead: The Final Season.

The Walking Dead-skaperne tar over

Nå har spillutgiveren Skybound Games annonsert at de har sikret seg rettighetene til å fullføre serien. Skybound er ikke en spesielt kjent utgiver, men i denne sammenhengen er de ingen hvem som helst – dette er nemlig spilldivisjonen til Skybound Entertainment, selskapet til The Walking Dead-skaperen Robert Kirkman.

Ifølge en artikkel på Variety, håper Skybound å kunne ta over det originale utviklerteamet som ble sagt opp fra Telltale Games. Antakeligvis har noen av dem allerede sikret seg nye arbeidsplasser, men for resten er jo dette gode nyheter.

Skybound Games har ikke tidligere hatt noen interne utviklere, og det vil være interessant å se om de planlegger å beholde teamet etter at The Walking Dead er fullført. Noe annet ville muligens vært litt rart, med tanke på de ikke helt trivielle investeringene som må til for å få et studio opp og gå. I så fall kan det jo tenkes at de vil lage flere spill i tradisjonell Telltale-stil.

På Twitter lover Skybound Games å komme med flere detaljer om kort tid:

En kommentar om “The Walking Dead reddes av tegneserieskaperen”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.