Retrotimen spiller James Bond

Fra Rare-klassikeren GoldenEye til James Bond på Atari 2600.

Denne fredagen er det superspionen James Bond som er hovedtema for Retrotimen. Lars, Remi og Otto har sett på hver sine James Bond-spill, på en rekke ulike plattformer, og de diskuterer også den ikoniske James Bond-filmen Goldfinger.

Ikke GoldenEye. Bilde: Mobygames.
Ikke GoldenEye. Bilde: Mobygames.

Varierte spill

I tillegg til Rare-klassikeren GoldenEye, som er rimelig vrient å komme utenom når temaet er James Bond, snakker gjengen blant annet om det første lisensierte James Bond-spillet som kom ut, nemlig Parker Brothers’ James Bond på (blant annet) Atari 2600.

Et annet spill som nevnes er pek-og-klikk-eventyret James Bond 007: The Stealth Affair fra Delphine, som mange helt sikkert kjenner som Operation Stealth. Dette spillet fikk nemlig James Bond-lisensen i USA, men ble lansert uten denne i Europa. I vår del av verden het i stedet hovedpersonen John Glames.

Her er ukens episode, der vi også får høre om blodige hendelser på gården til Otto:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.