Sjekk denne heftige Ape Out-traileren

Indie-spillet der du spiller en gorilla på rømmen har fått februardato.

Ape Out er et spill av den typen du helst bare bør se, og ikke lese om. Men kort sagt er det et brutalt actionspill av den typen som helt sikkert ville skapt avisoverskrifter om det kom for 20 år siden, der du spiller en primat som må prøve å rømme fra menneskene som har fanget ham.

Spillet ser for så vidt ut til å minne litt om kultklassikeren Hotline Miami, men har en helt egen stil. Nå har utgiveren Devolver Digital annonsert at det vil slippes på PC (Steam) og Switch den 7. februar neste år. I en pressemelding skriver de følgende:

Ape Out slams its hairy fist onto Nintendo Switch and PC on February 7 and we swear to The Almighty Primate God it’s the most intense fucking thing you’ve ever played.

Her er den ferske traileren, som faktisk får meg til å tro at utsagnet deres stemmer:

En kommentar om “Sjekk denne heftige Ape Out-traileren”

  1. Håper kameraet er som Hotline Miami og ikke toeren. Mislikte sterkt at «gåte»aspektet i eneren var helt fraværende i toeren pga innskrenkede kameramuligheter. Synes forøvrig «minne litt om» var en sterk underdrivelse. ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.