Full Throttle Remastered er gratis i et par dager

Oppdatering: Nå er tilbudet over.

Her er en god nyhet til dere som ikke har skaffet dere Full Throttle Remastered enda – det er gratis på GOG i like under to døgn fra skrivende stund. Det betyr at hvis du har lyst til å skaffe deg det klassiske pek-og-klikk-eventyret for kroner null, må du gjøre det innen lørdag ettermiddag.

Heftig road-trip

Ny grafikk.
Slik ser den nye grafikken ut.

Full Throttle er et motorsykkelepos satt til en dyster fremtid, der du spiller lederen for motorsykkelgjengen Polecats. Han blir viklet inn i et blodig maktspill om den eneste gjenværende ekte motorsykkelprodusenten, Corley Motors. Med din hjelp må han stoppe den onde forretningsmannen Ripburger (spilt av Mark Hamill), som ønsker å ta kontroll over selskapet.

Spillet kom i 1995, og ble et av de siste pek-og-klikk-eventyrene fra LucasArts. Det ble designet av Tim Schafer, som også leder utviklingen av nyversjonen. Hovedpersonen spilles av Roy Conrad, som dessverre døde i 2002.

Nyversjonen skilter med grafikk gjenskapt i høyere oppløsning (samt muligheten til å hoppe over til den gamle når som helst), forbedret kvalitet på lyden og en egen modus der vi kan høre kommentarene til originalskaperne underveis.

Full Throttle er et glimrende eventyrspill, både med og uten forbedringene, og hvis ikke du har skaffet deg det før nå, har du jo absolutt ingen unnskyldning nå som det er gratis. Som vanlig med GOG er spillet DRM-fritt, og derfor ikke avhengig av at du har tilgang på kontoen din (såfremt du faktisk har lastet det ned).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.