Retrotimen: Pokémon Let’s Go, Eevee!

Retrotimen snakker Pokémon og introduserer et nytt medlem av panelet.

Dagens Retrotimen starter med en viktig nyhet – Remi har mer eller mindre lagt podcaststøvlene på hylla, og i dag får vi hilse på erstatteren hans, Rasmus. Faste lyttere husker kanskje at han har vært med som gjest tidligere, men nå er han altså et fullverdig medlem av det som har blitt en ren trøndertrio.

Rare greier.
Rare greier.

Pokemon og westernfilm

Ukens spill heter Pokemon Let’s Go, Eevee!, og mens Lars ikke helt føler at han er i målgruppen for dette Switch-spillet, setter både Rasmus og Otto stor pris på det. Gjengen er uansett enige om at det er et fint spill å slappe av med, og at det passer godt for de som har falt litt av Pokemon-lasset, eller kanskje ikke har erfaring med serien i utgangspunktet.

Som vanlig får Retrotimen også plass til litt filmdiskusjon, og denne gangen er det westernfilmen Silverado fra 1985 som er temaet. Dette er en stjernespekket film med Kevin Costner, Danny Glover, John Cleese, Kevin Kline og John Dennehy i noen av de viktige rollene, og jommen dukker ikke Jeff Goldblum opp også.

Silverado er på Netflix, så etter å ha hørt diskusjonen kan du svippe innom strømmetjenesten for å se den. Her er uansett ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.