Vinnerspillet i NM i Gameplay blir arkademaskin hos Tilt

Vinneren av den norske spillutviklerkonkurransen vil snart kåres.

NM i Gameplay er en årlig, norsk spillutviklerkonkurranse der vinneren stikker av med 100 000 kroner i utviklingstilskudd fra Norsk filminstitutt. Deltakerne har fått i oppgave å lage hver sin spillprototype, og årets tema er «arkade». Juryen vil altså se spill som kunne passet for en klassisk arkademaskin, men er også ute etter originalitet.

Arkadekabinett på Tilt

Med arkade som tema, er det passende at utestedet Tilt i Oslo står for en ekstrapremie for vinneren. Utvikleren av det vinnende spillet vil nemlig få tilbud om at spillet kan implementeres i et skikkelig arkadekabinett, som vil bli en del av Tilts allerede svært store spillsamling. Dermed vil alle besøkende kunne teste vinnerspillet, i den settingen et arkadespill er ment å spilles.

Tilt vil stå for maskinvaren og teknisk bistand. Om vinneren ikke ønsker premien, går den videre til andreplassen.

Dessverre er det litt for sent å melde seg på NM i Gameplay nå, sånn i tilfelle du plutselig ble veldig interessert. Påmeldingsfristen var i fjor, og de involverte utviklerne fikk annonsert temaet den 1. januar. Deltakerne skal presentere prosjektene sine, som de forhåpentligvis er godt i gang med, den 5. januar på Filmens hus i Oslo. Da vil også vinneren kåres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.