Snart slippes en stor Samurai Shodown-samling

Seks slåssespill samles i én pakke satt sammen av gjengen bak Mega Man Legacy Collection.

Jeg skal innrømme at jeg går litt i surr i SNKs mange slåssespill, selv om jeg har kost meg med flere av dem i årenes løp (spesielt et par i King of Fighters-serien). Jeg vet uansett at de stort sett har et godt rykte, og derfor kan den kommende samlingen Samurai Shodown NeoGeo Collection definitivt bli spennende å følge med på.

Samlingen kommer til PlayStation 4, Xbox One, Switch og PC, og utvikles av Digital Eclipse – et studio som har blitt eksperter på å lage slike produkter nå, med kritikerroste samlinger som Mega Man Legacy Collection, The Disney Afternoon Collection og SNK 40th Anniversary Collection på rullebladet.

De inkluderte spillene i samlingen er følgende:

  • Samurai Shodown
  • Samurai Shodown II
  • Samurai Shodown III
  • Samurai Shodown IV
  • Samurai Shodown V
  • Samurai Shodown V Special

Alle disse spillene er altså todimensjonale slåssespill av den gamle skolen. Seriens første spill dukket opp i 1993, mens det femte opprinnelig ble sluppet ti år etter. I disse dager arbeider SNK forøvrig med et helt nytt Samurai Shodown-spill som bare heter Samurai Shodown, og som skal slippes i sommer for Xbox One og PS4, og senere i år for Switch. Her er en trailer for dette:

Og ja, som du kan se av logoen like over, er «Shodown» den korrekte skrivemåten for disse spillnavnene!

Toppbildet er basert på et skjermbilde fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.