Nytt gjensyn med spillbladet Zzap!64

Et nytt årshefte skal ta for seg alle de nyeste Commodore 64-spillene.

Det begynner å bli ganske mange år siden spillbladet Zzap!64 ble nedlagt, men det har en merkelig tendens til å vende tilbake ved jevne mellomrom. Nå jobbes det med et nytt spesialhefte, som over 120 sider skal ta for seg de nyeste Commodore 64-utgivelsene (og dem er det overraskende mange av!).

Kjente navn (og fjes)

Som vanlig kommer bladet med et cover laget av Oliver Frey (som også har ansvaret for bladets generelle utseende) og artikler skrevet av journalistveteraner som Robin Hogg og Julian Rignall samt skribenter fra dagens Commodore 64-scene.

I tillegg skal bladet få faste spalter, og et stort intervju med legendariske Andrew Braybrook (Uridium, Paradroid, og så videre). Bladet skal etter planen dukke opp i postkassene i september.

For å skaffe budsjett for prosjektet, er det nok en gang folkefinansiering som gjelder. Som forventet, ser Kickstarter-kampanjen ut til å være en ren formalitet, og prosjektet har på under én dag samlet inn 165 000 kroner (målet er cirka 256 000 kroner).

Det var kanskje papirblad jeg skulle ha laget, i stedet for nettside?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.