Bybyggerspillet Builders of Egypt minner litt om Pharaoah-spillene

Bygg egyptiske storbyer og enorme monumenter i dette kommende strategispillet.

Om du har gode minner fra Impressions’ klassiske Pharaoah-spill, eller Children of the Nile fra Impressions-veteranene i Tilted Mill, vil du kanskje være interessert i et nytt bybyggerspill satt til oldtidens Egypt. Det heter rett og slett bare Builders of Egypt, og gir deg i oppgave å bygge storbyer ved Nilens bredder.

Urban planlegging i oldtiden

Spillet ser ut til å følge den klassiske bybyggermodellen der ulike bygninger påvirker omgivelsene sine på forskjellige måter, og poenget er å finne ut hvordan de best kan plasseres ut for å sikre at innbyggerne i byen din får et best mulig miljø å bo i, noe som igjen gir flere klingende gullmynter i kassa.

Samtidig må du styre med alt fra diplomati til religion, og siden vi er i oldtidens Egypt her, må du også bygge pyramider og andre underverker. Krig er også en del av det hele, med et strategisk grensesnitt som lar deg forsvare de ulike byene dine fra fiender som vil ha landet ditt.

Spillet har ikke fått noen lanseringsdato enda, men det har fått en fersk trailer, som du kan ta en titt på her:

Builders of Egypt ser ganske interessant ut, men det må belage seg på hard konkurranse i markedet. Indie-utviklere har virkelig tatt tak i sjangeren, og enten du er interessert i middelalderbyer eller sovjetrepublikker finnes det noe for deg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.