2500 nye MS-DOS-spill er spillbare på Internet Archive

Samlingen inkluderer nå spill som Need for Speed og Hugo 3.

Internet Archive er et gigantisk arkiv som inneholder nettsteder, bøker og filmer, samt tusenvis av spill for diverse eldre systemer. Blant annet har det hatt en stor samling MS-DOS-spill, som nå har vokst betraktelig. Den har nemlig fått 2500 nye spill, og alle er spillbare i nettleseren.

I en bloggpost advares det riktignok om at den nettbaserte emuleringen ikke fungerer perfekt for alle spill, og i tillegg må folk være obs på at det i noen tilfeller er snakk om svært store nedlastinger. Om man for eksempel spiller et CD-basert spill, må hele greia lastes inn i minnet før det kjøres (og så slettes det igjen når man lukker nettleservinduet).

Uansett, om du har lyst til å leke deg med noen av de nye utgivelsene, kan du få en oversikt her. Om PC ikke er din favorittplattform, kan du i stedet kikke på spill for blant annet Commodore 64, Apple Mac eller Amiga.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.