Bli jernbanemogul i juleferien

Transport Fever 2 har fått slippdato.

For min egen del har Transport Fever vist seg å være et av de gøyeste moderne spillene i Transport Tycoon/Railroad Tycoon-sjangeren, og nå er oppfølgeren straks klar for lansering. Den skal slippes den 11. desember for PC og Linux, på Steam.

Bygg togbaner og veier

Detaljert grafikk.
Detaljert grafikk.

På samme måte som med originalen, er poenget i Transport Fever 2 å bygge og drifte et omfattende transportnettverk for å tjene seg søkkrik. Du starter i 1850, med dampskip og damplokomotiver, samt hest og kjerre for veiene, og så får du gradvis tilgang på nye transportmidler (busser, lastebiler, trikker og fly) etter hvert som tiden og teknologien skrider frem.

Totalt er det over 200 transportmidler i spillet. I tillegg til å transportere folk, kan du også drive med godstrafikk, og det skal være over ti forskjellige produksjonskjeder man kan prøve å tjene penger på.

Utviklerne lover også avanserte systemer som skal simulere de ulike byene i spillets verdener (som forøvrig kan være satt til enten Europa, Asia eller USA). Nå tas det for eksempel også hensyn til forurensning og støy.

De skryter dessuten av avanserte modifiseringsmuligheter, for de som vil lage egne kart, oppdrag og kampanjer, og ekspertene kan også skape nye togmodeller og slikt, og dele disse via Steam Workshop. Her er lanseringdatostraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.