Frister det med litt CGA-action?

Mirrorsoft slipper straks PC-versjonen av Trantor: The Last Stormtrooper på Steam. I tillegg har de relansert actionspillet Savage.

Mirrorsoft fortsetter å relansere gamle PC-spill på Steam. Det neste spillet som får nytt liv er Trantor: The Last Stormtrooper, der du spiller en futuristisk soldat strandet alene på en fremmed (og veldig utrivelig) planet.

CGA. Det funker faktisk.
CGA. Det funker faktisk.

Nå må du kjempe deg gjennom sideskrollende miljøer fulle av utenomjordiske kryp som vil drepe deg, og som om ikke det var nok får du kun 90 sekunder på deg for hvert brett.

Trantor ble opprinnelig laget av Probe Software, og kom til en hel rekke klassiske spillformater. Sånn sett er det litt rart at det kun er PC-versjonen som slippes på Steam, men CGA-grafikken har jo en merkelig sjarm. Trantor slippes den 14. januar.

Savage

Det heter brystvorter på norsk.
Det heter brystvorter på norsk.

Mirrorsoft har også relansert en PC-versjon av et annet Probe-spill, nemlig Savage. Dette fantasy-baserte actionspillet består av tre distinkte deler. I den ene spiller du en muskelbunt som må hugge og slå seg gjennom sideskrollende omgivelser. I den andre forvandles du til en ørn, og spillet blir mer som et plattformspill. Den tredje er inspirert av Space Harrier, med 3D-skyting.

Savage bruker 16-fargers EGA-grafikk i stedet for CGA, men ellers er vi nok en gang i en situasjon der det muligens hadde gitt mer mening å fokusere på en versjon for en annen plattform (eller inkludere flere utgaver i pakken).

Begge spillene ble originalt sluppet på åttitallet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.