Nå kan du velge hva du vil ha installert på TheC64

Uoffisielt program lar deg legge inn dine egne spill i karusellen.

Om du eier TheC64, vet du nok at det er mulig å laste inn egne spill fra USB. Men det er ikke mulig å legge disse inn i systemet, slik at du har dem på maskinen og kan starte dem uten USB-pennen. Det kan du imidlertid nå, ved hjelp av et uoffisielt program gitt ut av utviklergruppen MegaStyle.

Få opp til 150 spill i karusellen

Slik kan det se ut, om du har samme spillsmak som MegaStyle.
Slik kan det se ut, om du har samme spillsmak som MegaStyle.

Det er mulig å ha opp til 150 spill på systemet, så da bør de fleste få plass til favorittene sine og noen til. Merk at dette ikke er et offisielt program, og at det selvsagt brukes på eget ansvar, men MegaStyle skriver at det ikke endrer på det innebygde operativsystemet, og at du kan avinstallere systemet slik at du får tilbake standardutgaven av TheC64 om du ønsker det.

Om du ønsker å slette noen av de inkluderte spillene på systemet (for å få plass til flere), er det også mulig. Men det anbefales bare for avanserte brukere. Programmet skal også være kompatibelt med TheC64 Mini.

Retroguruen Shane R. Monroe har laget en halvannen times lang instruksjonsvideo som du kan ta en titt på om du er interessert i programmet (her er en lenke til programpakken han refererer til – han er tydeligvis en gammel Amiga-bruker, siden han vil at du skal bruke DirectoryOpus, og det er neppe nødvendig å erstatte verktøy du er kjent med om du ikke ønsker det):

Les mer om TheC64 i vår store artikkel om maskinen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.