Nytt Amnesia-spill til høsten

Klarer svenskene i Frictional Games å skremme vettet av oss igjen?

Amnesia: The Dark Descent er kanskje det skumleste spillet jeg har spilt, og heldigvis var det ikke bare jeg som opplevde det som en ubehagelig (men på en god måte?) opplevelse. «Oppfølgeren» ble laget av et annet studio, og ble ikke beskrevet med de samme superlativene som originalen, men nå er Frictional Games tilbake ved roret og har annonsert Amnesia: Rebirth.

Koselige omgivelser, som vanlig.
Koselige omgivelser, som vanlig.

Grøss i Afrika

Navnet får deg kanskje til å tro at det er snakk om en nyversjon av det første spillet, men det er ikke tilfellet. I stedet befinner vi oss i moderne tid, et sted i ørkenen i Algerie. Du spiller Tasi Trianon, som våkner opp i mystiske omgivelser og med hukommelsestap. Nå må du prøve å finne ut hva som har skjedd, og hvordan du kan overleve strabasene som følger.

Disse inkluderer rikelig med gåter, men selvsagt kommer du også til å støte på forferdelige vesener som vil deg alt vondt på veien. Du har ingen våpen å leke med, så her er det kun snakk om å komme seg unna. Helst med vettet i behold – det er ikke bare bare å bli jaget av monstre, og blir det for mye for deg så ender du opp ute av stand til å tenke klart. Da blir du fort mat, eller enda verre.

Amnesia: Rebirth skal slippes på PC og PS4 til høsten, og her er den første traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.