Kingdoms of Amalur får en nyversjon

Informasjonen ble lekket av Microsoft.

Kingdoms of Amalur: Reckoning fikk veldig mye oppmerksomhet i forkant av lanseringen, blant annet på grunn av et stjernespekket utviklerteam. Med på laget var fantasy-forfatter R.A. Salvatore (The Demonwars Saga), tegneserieskaper Todd McFarlane (Spawn) og spilldesigner Ken Rolston (The Elder Scrolls IV: Oblivion), og forventningene var derfor temmelig høye.

Litt dårlig gjort?
Litt dårlig gjort?

Om spillet svarte helt til disse forventningene skal jeg ikke si så mye om – personlig følte jeg det var litt for MMO-aktig til at jeg helt klarte å leve meg inn i eventyret – men nå kommer det i alle fall tilbake i ny drakt. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning er en nyversjon med forbedret grafikk og alle utvidelsespakkene inkludert, som skal slippes i august.

Informasjonen er kommet ut via Microsofts Xbox-butikk, der nyversjonen er listet opp med skjermbilder og detaljer. Antakeligvis skulle en full annonsering ha kommet i helgen, på et av de nettbaserte spillarrangementene som nå har blitt utsatt på grunn av krisen i USA, men det er vel trygt å anta at når denne kommer vil THQ Nordic liste opp flere plattformer enn Xbox One.

Siden originalstudioet er lagt ned for lengst, er det Kaiko som står for Re-Reckoning. De har i nyere tid også jobbet med nyversjonene av Darksiders I og II, og Legend of Kay. THQ Nordic fikk fatt i rettighetene i 2018.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.