Retrotimen diskuterer 35-årsfeiringen av Mario

Samt den kommende Xbox-konsollen og Zelda-spillet Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Forrige ukes Nintendo Direct-sending handlet om den gamle rørleggeren Mario, som er 35 år i år. I den forbindelse kom Nintendo med en rekke nyheter, slik som at de bringer tilbake Game & Watch og vil lansere en samlepakke med tredimensjonale Mario-spill.

Gjengen i Retrotimen – som altså er Otto, Ida og Lars – har tatt for seg alle nyhetene i sendingen, og snakker litt om sine reaksjoner. I tillegg diskuterer de den kommende Xbox-konsollen, og tar for seg sine forventninger til spillet Hyrule Warriors: Age of Calamity, som skal slippes i november.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.