California Games II slenger seg ut på Steam

Et av de siste sportsspillene fra Epyx har blitt relansert i sin originale PC-utgave.

Pixel Games har sluppet California Games II på Steam. Dette sportsspillet er ikke like kjent som sin klassiske forgjenger (som også er ute på Steam), og fortjener vel strengt tatt ikke å være det, heller, men jeg husker at jeg hadde mye moro med det selv i sin tid.

Radical, dude! (osv)

Gi opp, vinteren er over!
Gi opp, vinteren er over!

Her får spillerne slå seg løs i fem ulike minispill, alle inspiert av sporter og andre ekstreme aktiviteter man gjerne forbandt med California og ekstremsportmiljøet der. Her får vi fly hangglider, kjøre jetski, drive med snowboarding og skateboarding, og prøve oss på bodyboard.

Spillet har den samme fargerike presentasjonen som forgjengeren, men jeg husker jeg fikk litt sjokk første gangen jeg smacket inn i en betongvegg på skateboard. Jeg tror kanskje ikke akkurat den sekvensen hadde sluppet inn i et familievennlig sportsspill i dag.

Pixel Games har som vanlig sluppet PC-versjonen, og skal jeg være helt ærlig aner jeg ikke hvorvidt denne holder mål eller ikke. Har du spilt California Games II på PC, og hva syntes du om det? Fullpris er 37 kroner, så prisen skal jeg i alle fall ikke klage på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.