Julesamling for Commodore 64

En gjeng Commodore 64-utviklere ønsker oss god jul med 15 spill i én pakke.

Badgerpunch Games (som også er aktuelle med nylanserte Showdown) har organisert en artig samlepakke med Commodore 64-spill på den digitale distribusjonstjenesten Itch.io. Her finner vi en kombinasjon av spill som selges kommersielt og mindre utgivelser, inkludert noen som er eksklusive for pakken.

Redd julen i Santron, fra Sarah Jane Avory.
Redd julen i Santron, fra Sarah Jane Avory.

Pakken inneholder blant annet Picross-spillet Grid Pix (fra skaperen av herlige Millie & Molly), det morsomme arkadespillet Mancave og Bejeweled-inspirerte Vegetables Deluxe. Den har også juleversjoner av populære Commodore 64-utgivelser som Doc Cosmos og Neutron.

Pakken koster fem dollar, og er altså kun tilgjengelig via digital distribusjon. Det betyr at du må ha en måte å overføre spillene på hvis du skal spille dem på ekte maskinvare, men heldigvis kan du alltids bruke emulator eller en av TheC64-variantene.

C64 Xmas Bundle er et godt eksempel på hvordan det er overraskende mye liv i Commodore 64-scenen for tiden, og personlig har jeg nærmest konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke aldri rekker å sjekke ut mer enn en håndfull av de nye spillene som kommer til plattformen.

Her får du en liten presentasjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.