Turbasert middelalderstrategi i Field of Glory II: Medieval

Frister det å lede middelalderhærer i kamp?

Slitherine har nylig sluppet Field of Glory II: Medieval på PC, og spillet har fått en god mottakelse så langt. I likhet med Field of Glory II er det et turbasert strategi-/taktikkspill, der du leder hærstyrkene dine i både historiske slag og «hva om»-scenarier. Det har også en kampanje. Spillet finner altså sted i middelalderen, nærmere bestemt fra år 1040 til år 1270.

Omfattende utgivelse

Steam-siden har rikelig med tall, slik som at spillet har over 100 historisk korrekte enheter og 29 nasjoner og fraksjoner man kan ta kontroll over. Kampanjen ser ut til å være en slags motsatt Total War-sak, der du får ta strategiske valg (eller la datamaskinen gjøre jobben), og så styre slagene i detalj.

En interessant sak med Field of Glory II var at det senere kom et storstrategispill fra AGEOD (studioet til originaldesigneren av Europa Universalis), som kunne kobles opp med Field of Glory II slik man fikk både i pose og sekk. Det ser ikke ut til å være annonsert noe slikt for Field of Glory II: Medieval, men det ville overraske meg om ikke tanken er tenkt.

Her er i alle fall en videointroduksjon til spillet:

2 kommentarer om “Turbasert middelalderstrategi i Field of Glory II: Medieval”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.