Hva er best av steampunk og dieselpunk?

Det kan du avgjøre i det kommende strategispillet Punk Wars.

Vi får ikke så voldsomt mange strategispill i 4X-undersjangeren (tenk Civilization-aktige imperiebyggere hvis fire X-er er én for mye for deg), så Punk Wars virker som et spennende prosjekt. I dette postapokalyptiske strategispillet byttes sivilisasjonene ut med ulike, erm, «punk-stiler», nemlig steampunk, dieselpunk, atompunk og steelpunk.

Litt rar oppløsning.
Litt rar oppløsning.

Poenget er å bygge opp et mektig rike, og selvsagt også knuse alle som gjør motstand. Spillet ser ut til å være en god del mer krigsfokusert enn for eksempel Civilization, men du må altså fortsatt bygge bosetninger og infrastruktur, utforske verden og hente inn ressurser.

Det ser også ut som spillet har et ganske avansert forsyningssystem, som har stor innflytelse på både industri og militære enheter, så det blir mer enn bare kamphandlinger å tenke på.

Punk Wars skal etter planen slippes i løpet av året, skjønt noen eksakt dato har det ikke fått. Dette blir med andre ord et ganske spennende år for spill i denne sjangeren, ettersom vi også får Humankind, og antakeligvis også får den ferdige versjonen av Old World.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.