Sony snur om PlayStation Store-nedleggelse

De vil ikke lenger stenge nettbutikkene for PlayStation 3 og Vita.

Sony annonserte nylig at de ønsket å stenge nettbutikkene for PlayStation 3, Vita og PlayStation Portable (PSP). Annonseringen ble møtt med skuffelse hos spillere som fortsatt bruker disse plattformene, og skuffelsen var spesielt stor hos Vita-eiere ettersom det faktisk fortsatt finnes utviklere som lager nye spill for plattformen.

Giganten har ombestemt seg

Nå har Sony snudd, i alle fall hva PlayStation 3 og Vita angår. De vil ikke lenger stenge nettbutikkene for disse plattformene som planlagt, og vil i stedet holde dem åpne i «overskuelig fremtid». PSP-butikken skal imidlertid stenges den 2. juli, som planlagt.

Sony sier selv at det, etter nøye overveielse, er åpenbart at de fattet en gal avgjørelse da de valgte å stenge butikkene, og at de er glade for at de har funnet en løsning som tillater dem å holde liv i denne delen av deres historie.

Det var estimert at nedleggelsen av spillbutikkene for disse tre plattformene ville føre til at over 2000 spill ikke lenger ville være mulig å oppdrive, siden de kun har blitt lansert i digital form.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.