«Mech»-spillet Outwars har dukket opp på Steam

Spillet har skiftet lisenseier, og er nå ute på Valves digitale distribusjonsportal.

Outwars kom opprinnelig i 1998, og var det eneste spillet fra utvikler SigleTrac Entertainment – mer kjent for titler som Twisted Metal, WarHawk og Jet Moto – som kun kom til PC, og ikke PlayStation. Spillet er et taktisk skytespill, og styrer en «mech» gjennom futuristiske miljøer fulle av fiender.

Ah, gammel 3D-grafikk.
Ah, gammel 3D-grafikk.

Fleksible kontroller

En av tingene som gjør Outwars spennende er at det har et svært fleksibelt kontrollsystem, der du kan styre føttene og overkroppen til kamproboten uavhengig av hverandre, og fyre av ulike våpen samtidig. I tillegg kan du sveve og glidefly, og det er mulig å velge ulike synsvinkler.

Opprinnelig var det MicroSoft som ga ut Outwars, men når det nå har blitt relansert på Steam er det via MIRROR Soft i stedet. Steam-versjonen er altså en ren relansering, og det eneste «nye» ser ut til å være at spillet kjører greit på moderne operativsystemer. MIRROR Soft sier i alle fall ikke noe annet, skjønt en kommentar på Steam-forumet snakker om ekstra konfigureringsmuligheter.

Outwars er forøvrig allerede ute på GOG, der brukeranmeldelsene er positive. Interessant nok var det opprinnelig Piko Interactive som slapp spillet der. Det ser ut som den gjengen har solgt flere av lisensene de opprinnelig hadde skaffet seg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.