Spæll mimrer om Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Hvor godt har dette snikespillet holdt seg?

I januar leverte podcasten Spæll en solid gjennomgang av snikespillet Metal Gear Solid for PlayStation. Nå har turen kommet for å dykke ned i oppfølgeren, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Stor oppfølger

Hvis ikke dette er et PS2-spill, så vet ikke jeg!
Hvis ikke dette er et PS2-spill, så vet ikke jeg!

Metal Gear Solid 2 ble sluppet for PlayStation 2 i 2001, skjønt vi måtte vente til året etter før det kom i salg her i Europe (på noen områder har faktisk verden blitt bedre med årene). Spillet er en direkte oppfølger til det første Metal Gear Solid-spillet, og bygger videre på mekanismene det innførte.

Spillet ble raskt kjent som et av de aller mest kritikerroste spillene for PlayStation 2. Senere kom en utvidet versjon ved navn Metal Gear Solid 2: Subsistence. Denne ble også sluppet på Xbox og PC.

For å diskutere dette kritikerroste snikespillet har Adrian fra Spæll fått med seg Christer Runde fra NerdCast og Ralf fra Sidelinja Podcast. De har såpass mye på hjertet at det er et under de klarte å begrense seg til én podcastepisode.

Her kan du høre ukens episode:

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

2 kommentarer om “Spæll mimrer om Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty”

  1. Ble generelt fan av serien da jeg spilte dette på PS2. Veldig bra grafikk for sin tid. Jeg synes HD Remake på Xbox 360 of PS3 var skuffendes fordi lysnivået var så mørkt. Mens på PS2 var det god kontrast i alt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.