Drømmer du om å bli sjørøver?

Podcasten cd SPILL har tatt en titt på legendariske The Secret of Monkey Island.

Spillmotoren ScummVM feirer 20 år i disse dager, og derfor passer det jo glimrende at podcasten cd SPILL endelig har tatt for seg et av de aller beste spillene som brukte den originale SCUMM-motoren. Dagens episode tar nemlig for seg The Secret of Monkey Island, et spill vi vet mange av våre lesere har et svært godt forhold til.

Originale Monkey Island.
The Secret of Monkey Island.

En klassiker

I studio finner vi som vanlig Sigve Digernes og Erik André Mamen, som for anledningen har fått med seg Torbjørn Preus Schou, også kjent (i visse kretser) som Mr. Moonstone. Sammen mimrer de om det klassiske pirateventyret, som introduserte alles favorittsjørøver Guybrush Threepwood og hans favorittguvernør, Elaine Marley.

Hvis podcasten gir deg mersmak, har vi plenty av Monkey Island-stoff hos oss. Blant annet kan du lese et stort tilbakeblikk på spillet, og du kan lese om boken som var en viktig inspirasjonskilde. Du kan også ta en titt på et galleri med bilder fra ulike utgaver av spillet, samt en arkeologisk utgravning som har avdekket steder og annet som ikke kom med i den ferdige versjonen.

Hør episoden her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.