Apogee sniklanserte Monster Bash HD

DOS-klassikeren har fått et nytt lag med maling (pluss litt til).

Monster Bash var en av de mange suksessene fra nittitallets «shareware»-gullalder, og følger en guttunge ved navn Johnny som må redde alle kjæledyrene sine. De har nemlig blitt kidnappet av vandøde og andre uhyggeligheter, av grunner som kanskje (men mest sannsynlig ikke) gir mening i spillet.

Du har vel hørt ordtaket: La sovende drager ligge.
Du har vel hørt ordtaket: La sovende drager ligge.

Halloween Johnny

I anledning helgens uhyggelige høytid, har Apogee Software lansert en nyversjon av Monster Bash. Den byr på oppgradert grafikk – stilen er fortsatt den samme som før, men spillet ser nå ut som mer ut som et VGA-spill enn et EGA-spill – samt en rekke forbedringer for å gjøre det hyggeligere å spille. Dessuten skilter det nå med et innebygd verktøy for å lage og dele nye brett.

Utviklerne lover forresten at de ikke har gjort noe med lyden, og faktisk kan du velge om du vil ha klassisk pipelyd (neeeeeeeiiiiii!) eller kjøre Sound Blaster-lyden.

Det virker altså som modellen i stor grad er den samme som med Apogees nyversjoner av Crystal Caves og Secret Agent, noe som virker som en god ting siden begge disse spillene ble godt mottatt. Spillet er ute på GOG og Steam. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.