TheC64-serien har fått musestøtte og nytt spill

Og man kan nå bruke opp til fire joysticker samtidig.

Selv om Retro Games nå har sitt hovedfokus på TheA500 Mini, som skal lanseres i mars, fortsetter de å videreutvikle TheC64-produktene sine – som for ordens skyld består av TheC64 Mini, TheC64 og TheVic20. Nå har de lansert en oppdatering for hele serien, som kan installeres via USB-minnepenn.

TheC64 er fortsatt tilgjengelig i Norge. Her fra en Elkjøp i nærheten.
TheC64 er fortsatt tilgjengelig i Norge. Bildet er tatt på en lokal Elkjøp-butikk.

Mus og flere joysticker

Commodore 64 hadde støtte for mus, og fikk også et avansert, grafisk operativsystem som het GEOS. Nå har også TheC64 fått musestøtte, og det ser ut som man kan koble til enhver USB-mus selv om Retro Games naturligvis promoterer TheMouse, som er en replika av den offisielle Amiga-musen. Denne kommer i salg samtidig som TheA500 Mini.

Ved hjelp av ekstrautstyr kan man også koble fire joysticker til en ekte Commodore 64, og nå er det blitt mulig å koble fire kontrollere til replikamaskinene også (for miniutgaven må du naturligvis ha en USB-hub for å få dette til). Alle modellene har også fått spillet Space Lords, som bruker denne funksjonaliteten. Dette er inspirert av Atari-klassikeren Warlords.

Ellers er det nå lagt inn støtte for den Amiga CD32-aktige håndkontrolleren TheGamepad, som også skal slippes samtidig som The500 Mini.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.