Atari har lansert et nytt Breakout-spill

Knus brikkene i Breakout: Recharged.

I løpet av det siste halvåret har Atari gitt ut nye spill basert på klassiske arkadetitler på løpende bånd. Missile Command, Centipede, Black Widow og Asteroids har alle fått nytt liv (og vi fikk til og med anmelderkopi av Centipede Recharged, så det kan du lese om her). De har tydeligvis ingen planer om å stoppe heller, og nå har de sluppet Breakout: Recharged.

Best å få denne til å forsvinne.
Best å få denne til å forsvinne.

Gammelt konsept, nyere vri

Breakout ble sluppet i 1976, men konseptet er fortsatt elegant. Du styrer en plate i bunnen av skjermen, og må kvitte deg med alle brikkene i toppen ved hjelp av en sprettende ball. Faller den forbi platen din har du tapt, knuser den alle brikkene har du vunnet.

Grunnkonseptet har i årenes løp blitt videreutviklet, mest kjent gjennom Taitos arkadespill Arkanoid, og det er ganske åpenbart at utvikleren bak Breakout: Recharged har lånt rikelig fra «nyere» spill i sjangeren. Her er det nemlig rikelig med bonuser, spesialegenskaper og andre utfordringer.

Ellers skilter spillet med neoninspirert grafikk, samarbeidsspill for to og muligheten til å bryne seg på femti distinkte utfordringsbrett. Breakout: Recharged er ute på alle plattformer, inkludert Ataris egen VCS-konsoll. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.