PowerSlave Exhumed byr på fargerik monsterkverking

Nyversjonen av nittitallsskyteren PowerSlave er ute nå.

Hvis du liker førstepersonsskytere i klassisk nittitallsstil bør du sjekke nylanserte Kingdom of the Dead. Men det er neppe noen dum idé å også ta en titt på PowerSlave Exhumed, som ble sluppet på GOG og Steam, samt Xbox, PlayStation og Switch, i går.

De så ikke snille ut.
De så ikke snille ut.

Nittitallsaction

PowerSlave er et førstepersons skytespill fra nittitallet, som ble lansert under navnet Exhumed i Europa. Det debuterte på PC, men fikk senere en svært annerledes versjon for PlayStation og Saturn. Der PC-versjonen var en tradisjonell, lineær affære, var konsollutgaven langt åpnere og mer «metroidvania»-aktig.

PowerSlave Exhumed skal bygge på begge utgavene. Spillet kjører nå på Nightdive Studios HEX-motor (originalen brukte Build), og skilter med støtte for brede skjermer, moderne kontrollere, og rikelig med antialiasing, teksturfiltrering og alt det der. Men det er altså fortsatt de originale teksturene, figurene og nivåene som brukes.

Her er en trailer, som viser at i motsetning til for eksempel id Software var skaperne av PowerSlave noen som visste at farger er en ting som eksisterer:

Vil du heller ha PC-originalen, er den også tilgjengelig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.