Shining Force II kom til Nintendo Switch Online

Sammen med to andre Mega Drive-spill. Men de er kun ute på ekspansjonspakke-versjonen av tjenesten.

I forrige uke slapp Nintendo tre nye spill på Nintendo Switch Online. Alle stammer fra Mega Drive, og er ganske kjente. Dessverre er alle disse spillene eksklusive for ekspansjonspakke-versjonen av Nintendo Switch Online.

Klassisk taktikkspill

Shining Force II regnes som et av de beste taktiske rollespillene av sin type, og har fortsatt rikelig med tilhengere. Spillet finner sted i en stor og rimelig åpen verden, der kamp utspiller seg i turbasert modus der enhetene styres rundt på brettet (i stedet for å være menybasert, som i tradisjonelle JRPG-spill).

Sonic Spinball har nok ikke et like godt rykte, men dette merkelige flipperspillet har også sine fans, og det er sikkert mange som gleder seg til å teste det igjen. Sist ut er Space Harrier II, som var en oppfølger til et fargesprakende arkadespill og et av Mega Drive-konsollens lanseringsspill.

Her er en presentasjon fra Ninendo:

Toppbildet er basert på et skjermbilde fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.