Road Rash leverte hardtslående racing på nittitallet

cd SPILL mimrer om Road Rash, et motorsykkelspill der det går hardt ut over motstanderne.

I forrige episode tok podcasten cd SPILL tidsmaskinen helt tilbake til åttitallet, og den morsomme strategispillhybriden North & South. Denne uken har de funnet frem et spill av litt nyere dato, skjønt Road Rash ville fortsatt sneket seg opp mot veteranstatus om det hadde vært en motorsykkel og ikke et motorsykkelspill.

Racing i storbyen.
Road Rash.

Debuterte på 3DO

For ordens skyld er det ikke det originale Road Rash-spillet cd SPILL har tatt for seg (det nærmeste det kommer en PC-versjon er den litt tafatte utgaven for Amiga). I stedet er det Road Rash-spillet som debuterte på 3DO i 1994, og kom til PC i 1996.

Konseptet er uansett ganske likt i begge spillene: Kappkjøring på motorsykkel ispedd en god porsjon denging. Her får du nemlig muligheten til å slå løs på motstanderne dine, om de viser seg å være vanskelige å overvinne med fart alene. Men husk at de har de samme mulighetene, og du deler også veien med ganske hissige politipatruljer.

Hør cd SPILL ta for seg Road Rash her:

I tillegg kan du lese en artikkel om spillet her på Spillhistorie.no, skrevet av Kim Kløvsgård.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.