Prison Architect-skapernes nye spill tar oss ut i verdensrommet

The Last Starship lar deg designe dine egne romskip og legge ut på eventyr i dataskapte galakser.

Britiske Introversion Software hadde en massiv suksess med Prison Architect, men i stedet for å bruke resten av livene sine på fengselssimulatorer valgte de å selge hele sulamitten til Paradox Interactive, og prøve seg på noe nytt. Det har tilsynelatende ikke vært helt lett, for YouTube-kanalen deres er full av videoer av feilslåtte prosjekter, men nå er de endelig klare.

Starship Arch... jeg mener, The Last Starship.
Starship Arch… jeg mener, The Last Starship.

Bygg dine egne romskip

The Last Starship gir deg et tomt romskipskrog, som du må bygge ut selv før du tar skipet ut i en dataskapt galakse laget for å teste hvor god romskipdesigner du egentlig er. Introversion lover varierte oppgaver, som å bygge opp gruvedrift på asteroider, redde sivile fra katastroferammede skip og bygge hele armadaer for å overvinne mektige pirater.

Som med Prison Architect er planen at The Last Starship skal få tidliglansering, noe som etter planen vil skje senere i år. Per nå er det fortsatt tidlig i utviklingen, og er i lukket testing på Steam (der alle kan melde sin interesse for å bli med på testingen).

Her kan du se en video der Chris Delay og Mark Morris fra Introversion demonstrer og forteller om spillet:

Interessant nok legger jeg merke til at jeg skrev en artikkel med nesten samme overskrift som denne i 2018. Order of Magnitude har imidlertid ikke dukket opp i Fail Masterclass-serien enda.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.