Mortal Kombat Trilogy er ute på GOG

Blod, gørr og mye moro.

Mortal Kombat-spillene skapte i sin tid furore, spesielt i USA, takket være blodig og brutal slåssing. Men i motsetning til enkelte andre kontroversielle spill var Mortal Kombat og oppfølgerne faktisk temmelig underholdende i seg selv, og selv om serien fortsatt eksisterer er det nok mange som kunne tenke seg et gjensyn med seriens 2D-røtter.

Raiden var alltid en av mine favoritter.
Raiden var alltid en av mine favoritter.

Mortal Kombat Trilogy er ikke, som navnet kanskje tilsier, noen samlepakke. I stedet er det en utvidet versjon av det tredje Mortal Kombat-spillet, som har alle slåssekjempene fra de tre første utgivelsene samt en rekke ekstra funksjoner. Det vil si at du umiddelbart kan velge mellom hele 32 spillbare figurer.

Nå har Mortal Kombat Trilogy blitt lansert på GOG. I motsetning til de tre første spillene, som har vært tilgjengelige der lenge, er ikke dette noe DOS-spill. I stedet er det en Windows-versjon, og den er satt opp for å fungere fint på moderne maskiner.

Mortal Kombat 4 er forøvrig også ute på GOG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.