Actua Soccer 2 kommer til Steam

Fotballspillet får følge av Actua Tennis.

Før FIFA og Pro Evolution Soccer ble det eneste man snakket om innenfor fotballspill, fantes det flere serier og spill som kjempet om oppmerksomheten. Actua Soccer fra Gremlin Interactive fikk en sterk posisjon i siste halvdel av nittitallet, takket være sin en gang så avanserte 3D-motor. Her i Norge er originale Actua Soccer kanskje mest kjent for kommentarsporet til Arne Scheie.

Actua Tennis.
Actua Tennis.

Kommer til Steam

Nå har retroutgiveren Pixel Games UK lagt inn Actua Soccer 2 og tennisspillet Actua Tennis i sin utgivelsesliste på Steam. Actua Soccer 2 har fått 10. oktober som utgivelsesdato, mens Actua Tennis ligger på 12. oktober. Vi må nok vente litt før vi finner ut om dette slår til, da Pixel Games ikke har tradisjon for å være helt nøyaktig med utgivelsesdatoene sine.

I begge tilfellene er det snakk om de originale spillene, og ikke nyversjoner. Men disse utgivelsene har fått litt ekstra funksjonalitet. Du kan lagre og laste inn spillet når som helst, moderne spillkontrollere støttes (og du kan også endre på kontrolloppsettet), og det er ulike skalerings- og utjevningsmuligheter for grafikken.

Hvis du lurer på hva som har skjedd med Actua Soccer, er det merkelig nok Interplay som har rettighetene til det spillet. Det ligger allerede på Steam (og GOG), men det er den amerikanske og Scheie-løse utgaven som selges der, og navnet er VR Soccer ’96.

En kommentar om “Actua Soccer 2 kommer til Steam”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.