Terminal Velocity pusses opp

Romspillet fra nittitallet slippes i oppgradert form.

Terminal Velocity er et romspill fra 1995, som opprinnelig imponerte med sin glatte 3D-grafikk. Spillet gir deg i oppdrag å infiltrere diverse planeter, der du først må fly rundt på overflaten for å ta ut ulike mål der (mens du nedkjemper forsvarerne), før du må finne en tunnell som kan ta deg til en reaktor som må sprenges.

Dette var veldig imponerende i 1995.
Dette var veldig imponerende i 1995.

Originalstudioet er involvert

Dette var det første spillet fra utviklerstudioet Terminal Reality, som senere hadde suksess med blant annet Bloodrayne-serien. Det er en god stund siden de har laget noe helt nytt, men helt døde er de tydeligvis ikke, for sammen med utgiver Ziggurat Interactive har de laget nye versjoner av nettopp Bloodrayne-spillene.

Nå følger altså Terminal Velocity. Den nye utgaven heter Terminal Velocity: Boosted Edition, og … vel, den ser ganske lik ut som den gamle, egentlig. Spillet har fått støtte for moderne oppløsninger og bredskjerm-format, samt «achievements» og «trophies» (med «nye utfordringer» i forbindelse med disse), men ellers er det i bunn og grunn bare Terminal Velocity for moderne plattformer.

Spillet slippes uansett på PC den 14. mars, mens konsollversjonen følger senere. Hvilke plattformer det kommer til utenom PC er ikke annonsert. Trailer:

Terminal Velocity har også tidligere vært tilgjengelig på Steam, da i DOSBox-utgave. Jeg spilte spillet i forbindelse med Steam-lotteriet, og … vel, jeg ble ikke superhektet, egentlig.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.