Ny trailer fra Microsofts Civilization-konkurrent

Ara: History Untold har stort sett gått under radaren så langt.

En av de store overraskelsene på Microsofts E3-konferanse i fjor var kunngjøringen av Ara: History Untold, en turbasert imperiebygger inspirert av Civilization, og laget av et studio som består av flere veteraner fra Civilization-utvikleren Firaxis. Siden da har det vært relativt stille rundt spillet, selv om jeg ser nettstedet har fått regelmessige oppdateringer.

I går debuterte en ny trailer, som du kan se her:

Det ser jo småpent ut! Skjønt noen må fortelle utvikler Oxide Games at trær generelt ikke får stå i fred når det popper opp byer rundt dem.

Jeg har ikke helt satt meg inn i konseptene i Ara: History Untold, og vet derfor ikke hva som skiller det fra Civilization-serien annet enn at det virker som byene utvikler seg på en mye mer dynamisk måte. Men Civilization-serien har definitivt behov for mer konkurranse, og det blir spennende å se hvordan dette spillet ender opp. Det kommer til Xbox og PC.

Her er spillets offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.