Blir det ikke noen KOTOR-nyversjon?

Utgiveren fjerner sporene etter Star Wars: Knights of the Old Republic Remake fra nettet.

Tilbake i 2021 kunngjorde den Embracer-eide utgiveren Aspyr at de jobbet med en nyversjon av det legendariske BioWare-rollespillet Star Wars: Knights of the Old Republic. De skulle stå for både utvikling og utgivelse på PC, mens Sony ville være utgiver på den konsolleksklusive PlayStation 5-versjonen.

Nei, det er den ikke.
Nei, det er den ikke.

Ting har imidlertid ikke gått silkeglatt for prosjektet, og i mai 2022 offentliggjorde Embracer at de hadde satt inn en annen av sine utgivere, Saber Interactive, for å hjelpe Aspyr med prosjektet. En måned senere overtok Saber hele sulamitten, og satte et av sine østeuropeiske studioer på jobben. Spillet ble da utsatt på ubestemt tid.

Hva som har skjedd siden da vet vi ikke. Men vi vet at Embracer har krasjet i veggen etter at en oppkjøpsavtale havarerte, og legger ned studioer og prosjekter i hytt og pine (blant annet har den erfarne Saints Row-utvikleren Volition blitt stengt). Derfor er det kanskje ikke så overraskende at det nå ser ut som Star Wars: Knights of the Old Republic Remake har havnet i mer trøbbel.

Embracer og Sony har nemlig fjernet eller gjort private det meste av trailere, og fjernet sine poster om spillet på sosiale medier. Det er et fryktelig dårlig tegn, selv om de altså ikke har kommet med noen offisiell kansellering – enda. Nyheten stammer fra nettstedet Eurogamer, som har bedt Embracer om kommentar (men så langt ikke fått svar).

Det beste vi kan håpe på er vel at utgiveren har startet helt på nytt, og at vi får en ny annonsering om et par år til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.