Kingdom Come-utviklerens neste spill avsløres snart

Fortsetter historien om Henry, eller blir det noe helt annet?

Kingdom Come: Deliverance er et av mine favorittrollespill fra de senere år. Her sendes vi tilbake til Tsjekkia i middelalderen, og må utforske en åpen verden laget for å være så autentisk som mulig (basert på historiske kart og arkeologisk data). Verden er helt fri for magi, monstre eller hyperagressive ulver, og føles veldig realistisk.

Bildet indikerer jo noe Kingdom Come-aktig, men så heter jo studioet samtidig Warhorse.
Bildet indikerer jo noe Kingdom Come-aktig, men så heter jo studioet samtidig Warhorse.

Nå er det hele seks år siden spillet ble sluppet, og jeg må innrømme at jeg tripper etter en oppfølger – i artikkelen om 2024-forventningene mine skrev jeg «Hvis ikke Warhorse Studios blir nedlagt av Embracer, de nesten gi oss et nytt Kingdom Come i år.»

Så får vi se hva jeg får. Nå har de nemlig kunngjort at de skal avsløre sitt neste spill torsdag den 18. april klokka 20.00 norsk tid. De har ikke sagt at dette er en oppfølger til Kingdom Come: Deliverance, så for alt jeg vet kan det være et MOBA satt til Månen. Men vi vet jo at den opprinnelige planen involverte flere spill i serien.

Uansett hva spillet er (og nei, det er neppe et MOBA satt til Månen), tipper jeg det blir spennende. Så krysser jeg fingre og tær for at det i det minste er et rollespill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.