Her er Little Big Adventure: Twinsen’s Quest

Det klassiske actioneventyret får nyversjon snart.

Little Big Adventure er et klassisk actioneventyr som sjarmerte sokkene av spillerne på nittitallet. I de siste årene har en gjeng veteraner fra originalstudioet Adeline kommet tilbake for å puste nytt liv i serien, og jobbet blant annet med en oppfølger. Denne ble dessverre kansellert, men de klarte å få i stand en utgiveravtale for en nyversjon av originalspillet.

Little Big Adventure: Twinsen’s Quest skal på mange måter være trofast mot originalen fra 1994, men bruker helt ny 3D-grafikk og kjører på Unity-motoren (ikke Unreal, som utviklerne opprinnelig planla). I tillegg har miljøene i spillet fått en rekke justeringer, og kontrollsystemet er nytt.

Den nye utgaven skal slippes i desember, og kommer til PC, Switch, Xbox og PlayStation. Utvikleren har nå gitt ut en helt ny trailer som viser hvordan spillet skal ta seg ut. Den kan du se her:

Little Big Adventure-spillene foregår på planeten Twinsun, en klode som preges av at den befinner seg i et solsystem med to soler. Som resultat av dette er det ørken på begge polene, mens en massiv kjede av isfjell sperrer hele ekvatorlinja. En ond diktator ved navn Dr. FunFrock har tatt over verden og tvunget hele befolkningen over til den sydlige halvkulen

Du spiller Twinsen (ikke Twinsun), som starter spillet innesperret på en institusjon siden han har hatt drømmer om verdens undergang. Men du må raskt komme deg ut derfra, for kjæresten din har havnet i diktatorens klør og må reddes. Dermed starter et stort og delvis åpent eventyr fullstappet av sniking, kamp og gåter.

Hvis du havnet i et nostalgisk humør av denne nyheten, kan du høre cd SPILL mimre om Little Big Adventure her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.