Konami sniklanserte en ny samling Castlevania-spill

Castlevania Dominus Collection inneholder blant annet Dawn of Sorrow, Portrait of Ruin og, eh, Haunted Castle.

I forbindelse med gårsdagens Nintendo Direct sniklanserte Konami en helt ny samling med «klassiske» spill fra Castlevania-serien med todimensjonale actioneventyr. Pakken heter Castlevania Dominus Collection, og er ute på Switch, PC (Steam), Xbox og PlayStation.

Pakken inneholder fire spill, nemlig Castlevania: Dawn of Sorrow, Castlevania: Portrait of Ruin, Castlevania: Order of Ecclesia og Haunted Castle.

Fiffig løsning for DS-spillene.
Fiffig løsning for DS-spillene.

De tre første spillene kom alle til Nintendo DS opprinnelig, og versjonene i pakken deler i utgangspunktet skjermen i to slik at du får spillarealet på venstresiden mens kart og annen relevant informasjon kommer på høyresiden. Men du kan bytte om på dette selv, og veksle mellom hovedskjermene underveis.

Det siste spillet er kanskje det mest «interessante», siden dette arkadespillet fra 1987 er kjent som en av seriens absolutt dårligste utgivelser. Men her skal det ha fått en solid oppgradering, med helt ny pikselgrafikk og en rekke justeringer for å sikre at det ikke er like urettferdig og kjipt som arkadeversjonen. Men den er også inkludert, for masochistenes skyld.

Ellers er det mulig å velge mellom ulike regionversjoner av de forskjellige spillene, og som seg hør og bør inkluderes lagremuligheter, gallerier, musikkavspiller og rikelig med innstillinger. Det er anerkjente M2 som har stått for de tekniske løsningene. Trailer (som er litt lenger enn Nintendo Direct-varianten):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.