Utforsk universet i Starcom: Unknown Space

Romspillet er nå ferdigutviklet, og har fått en god mottakelse.

Starcom: Unknown Space er et romspill av den typen som får meg til å ønske at døgnet hadde flere timer (eller eventuelt at jeg klarte å legge bort hele den «internett»-greia og bruke tiden på fornuftige ting som å spille romspill). Her kombineres action, rollespill og utforsking i en stor pakke, med skipskonstruksjon og hint av eventyrspill rørt inn for sikkerhets skyld.

Hva er dette, tro?

Åpent univers

Du må, som seg hør og bør, utforske et stort og åpent univers som trues av en eldgammel fare. Her finner du hundrevis av solsystemer som huser over 230 individuelle småhistorier som kan oppdages. Totalt er det over 60 oppdrag og sideoppdrag i spillet.

I tillegg kan du altså skreddersy romskipet ditt, forske frem nye komponenter, drive diplomati med ulike raser og trene opp mannskapet ditt underveis. Spillet er en oppfølger til Starcom: Nexus, og utvikleren lover i praksis «mer av det samme, men bedre». Samtidig sier påpeker de at spillet har en helt ny historie, så kjennskap til originalen trengs ikke.

Nå er Starcom: Unknown Space lansert i fullversjon etter å ha vært i «early access» en stund, og brukeranmeldelsene er solide. Se dem, og mer informasjon om spillet, på Steam. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.