Killing Time: Resurrected er ute nå

Night Dive har fikset opp en kultklassiker fra nittitallet.

Night Dive Studios har opparbeidet seg et godt på å fikse opp klassiske spill, og da spesielt førstepersonsskytere fra nittitallet. Dermed er det ikke noen stor overraskelse at det ser ut som de har gjort en rimelig god jobb med Killing Time: Resurrected, som er basert på 3DO/Windows-spillet Killing Time fra midten av nittitallet.

Lite annet å gjøre enn å plaffe løs.
Lite annet å gjøre enn å plaffe løs.

I tillegg til de vanlige oppgraderingene som grafikk i HD (med mulighet til å velge den gamle grafikken om du vil) og et mer fornuftig kontrollsystem skal de blant annet ha gjenopprettet innhold som ble kuttet fra originalutgaven og endret på sekvenser i det gamle spillet som kunne være litt mer frustrerende enn underholdende.

Selve spillet er altså en førstepersonsskyter satt til tredvetallet, der du blir innesperret i herregården til ei rik dame som har brukt mye av pengene sine på å finne en måte å bli udødelig på (naturlig nok). Ting har imidlertid gått fryktelig galt, og ikke bare er både hun og herregårdens andre beboere nå langt mer gjennomsiktige enn før, men den er full av blodtørstige monstre.

Så da er det bare å fyre opp kanonene for å plaffe seg gjennom spillets mange nivåer, i klassisk «boomer shooter»-stil. I dette tilfellet blir all skytingen akkompagnert av ekte videosekvenser, som også har fått seg en oppgradering siden 1995.

Killing Time: Resurrected er ute på PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, Nintendo Switch og PC (på for eksempel Steam). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.