Gearbox har annonsert Homeworld: Deserts of Kharak

Det neste spillet i Homeworld-sagaen lanseres tidlig neste år.

Homeworld: Deserts of Kharak er et spill du kanskje allerede har hørt om, da under navnet Homeworld: Shipbreakers. Spillet har en rimelig lang og komplisert fortid bak seg, men nå har Gearbox annonsert at utviklingen snart er ferdig, og det skal lanseres 20. januar.

Foregår på en planet

Det ser jo stilig ut, i alle fall.
Det ser jo stilig ut, i alle fall.

Deserts of Kharak er ikke et romstrategispill, men foregår i stedet på en ørkenplanet der vi får styre alt fra stridsvogner til svevende slagskip i massive miljøer. Vi loves imidlertid det samme fokuset på taktikk som Homeworld-serien er kjent på, og det blir blant annet viktig å ta hensyn til terrenget.

Spillet skilter med en enspillerkampanje der vi følger en kvinne ved navn Rachel S’jet og folket hennes. I tillegg får vi selvsagt rikelig med flerspillermuligheter.

Utviklingen foregår hos Blackbird Interactive, et spillstudio grunnlagt av folk som tidligere har jobbet med både Homeworld og Company of Heroes. Om du forhåndsbestiller får du Homeworld Remastered Collection gratis, og om du allerede har den pakken får du 20% rabatt på Deserts of Kharak. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.