Grey Goo har blitt utvidet med ny rase

Westwood-veteranene i Petroglyph har lansert en gratis ekspansjon for strategispillet sitt.

Grey Goo ble lansert for cirka ett år siden, og er et science fiction-basert sanntidsstrategispill i klassisk stil, med historiedrevne kampanjer og (i utgangspunktet) tre forskjellige raser med svært ulike måter å spille på.

Den nye rasen i aksjon.
Den nye rasen i aksjon.

Nå har spillet fått en helt ny fraksjon, nemlig en utenomjordisk livsform som kalles The Shroud. Disse byr på varierte enheter som ofte fokuserer på overraskelsestaktikk – for eksempel har de en enhet som kan etterligne de andre fraksjonenes enheter, og inflitrere styrkene deres. Mange av The Shrouds enheter kan dessuten forandre form når som helst.

Fraksjonen er en del av den nye ekspansjonen Descent of the Shroud, som er gratis. Utviklerne har også annonsert Grey Goo: Definitive Edition, som inkluderer den forrige ekspansjonen (Emergence) og et offisielt lydspor. Spillet har også fått nye enheter for alle fraksjonene og en rekke balanse-endringer.

Her er en teaserfilm om den nye fraksjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.