Stardew Valley topper bestselgerlisten på Steam

Dette indie-spillet kom omtrent rett ut av det blå, og har feid bort all motstand på den digitale distribusjonsplattformen.

Steam-topplisten preges som vanlig av actionspill med mye skyting, men helt på toppen troner et tilsynelatende beskjedent lite indie-spill. Stardew Valley er et 2D-spill lettere inspirert av Harvest Moon-serien, og plasserer deg i skoene til en person som nylig har arvet en liten gård i en god, gammeldags landsby.

Småpent.
Småpent.

Her må du forsøke å starte et nytt liv ved hjelp av noen gamle redskaper og en liten pengepung med noen kroner i bunnen. Den gamle gården har potensialet til å bli stor og vellykket, men akkurat nå er den gjengrodd og forfallen. Og ikke bare det; et internasjonalt selskap har nylig etablert seg i nærheten, og truer den gamle levemåten.

Stardew Valley handler ikke bare om å drive gårdsdrift. Du må bli en del av det lokale miljøet (og kanskje skaffe deg familie), og kan i tillegg utforske en mystisk hule full av monstre.

I tillegg til at Stardew Valley topper salgslistene på Steam, har det fått svært gode tilbakemeldinger fra brukerne. Ser vi på brukeranmeldelsene finner vi 1711 positive anmeldelser, og bare 20 negative. Her er traileren:

PS: Du kan også kjøpe spillet fra GOG og Humble Store.

Oppdatering: Her er våre inntrykk, og en stor Stardew Valley-guide!

En kommentar om “Stardew Valley topper bestselgerlisten på Steam”

  1. Jeg sliter med å se noe annet enn et Facebook-spill her….. Joachim, synes du skal ta «one for the team» :P

    Tenk om det hadde kommet en ny SimFarm derimot! Mmmmmm, sprøyta jordbær….

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.